Tour de Roga 2024 - Rogaining Adventure

Kilpailukutsu

Kilpailukutsu

Rannikko-rogaining suuntautuu Porvoon upeaan saaristoon Vessöön saarelle. Tervetuloa!
Maasto on erittäin monipuolista ja luo mielenkiintoiset haasteet kaikentasoisille seikkailijoille. Rastipisteet ovat huolella suunniteltu mahdollistaen riittäviä haasteita kokeneimmille suunnistajille, sekä sopivia haasteita aloitteleville.
Saaren itäosassa on hiekkamaastoaluetta hiekkakuoppineen, sekä jyrkkine rinteineen. Alueella myös kuvattu Spede Pasasen ohjaama legendaarinen Hirttämättömät elokuva.
Saaren etelä ja länsirannikko on erittäin kaunista avokallioaluetta, josta aukeaa upeat näkymät avomerelle sekä saaristoon. Kilpailualueella on peltoja, niittyjä, hiekkateitä ja neulaspolkuja jotka rikkovat ja luovat mielenkiintoiset puitteet reitinvalinnoille. Myös upeat kangasmaastot voivat luoda mahdollisuuksia ovelille oikaisuille. Alueella on maisemien lisäksi lukuisia erikoiskohteita, joista kisapäivänä varmasti löytyy myös muutama rastipiste;).

Rogaining sopii suunnistajien lisäksi myös tavallisille kuntoilijoille, retkeilijöille, ulkoilijoille sekä myös paikallisnähtävyyksistä kiinnostuneille, eli kaikille luonnossa liikkumisesta nauttiville!
Rogainingissa on tarkoituksena kerätä kilpailuajan puitteissa mahdollisimman paljon pisteitä käymällä eriarvoisilla rasteilla. Ennen lähtöä joukkueilla on tunti aikaa tehdä reittisuunnittelu.
Kilpailukeskus palveluineen on avoinna koko kilpailupäivän, eli osallistujat voivat suorituksen aikana piipahtaa tapahtumakeskuksen herkkupöydällä napostelemassa. Lisäksi kilpailualueelle sijoitetaan muutamia juotto/syöttöpaikkoja eteenkin sään niin vaatiessa. Kilpailukeskuksen sijainti on salainen.

Sarjat

3h rogaining - sarjassa edetään jalan 2-6 henkilön joukkueissa.
6h rogaining - sarjassa edetään jalan 2-6 henkilön joukkueissa.
Fillarirogaining 3h - sarjassa edetään polkupyörällä 2-6 henkilön joukkueissa.
Sekarogaining 2h - sarjassa saa edetä jalan, polkupyörällä tai sähköpolkupyörällä.

Joukkueiden on pysyttävä noin 30 metrin etäisyydellä toisistaan koko kilpailun ajan, poislukien tilanteessa jossa jäsen jää vartioimaan polkupyöriä rastillakäynnin ajaksi.

Tour de Roga 2024 - Rogaining Xadventure