Tour de Roga 2024 - Rogaining Adventure

 Kemiö Roga 10.8

 

TOUR DE ROGA - STAGE 3

10.8 Suomen parhaat maastot odottavat

Tour de Rogan kolmas osakilpailu suuntautuu länteen aina Kemiön saarelle. Tervetuloa kokemaan Suomen upeimmat maastot! Täällä avokalliot ovat niin sileitä, että ne tuntuvat kuin asfaltilta. Hyvällä hajuaistilla ja seikkailunhalulla varustetut voivat jopa polkupyörällä löytää tiensä mitä eriskummallisimpiin paikkoihin.

Alueella on saatavilla pari uutta suunnistuskarttaa, mutta muuten tämä on yksi niistä unohdetuista helmistä, joista vain harvat tietävät. Varsinaisen kilpailualueen pidämme vielä salassa, mutta voimme luvata, että puolen päivän roga vaatii laajan ja monipuolisen alueen. Kilpailu käydään pääosin hyväkulkuisessa maastossa, mutta myös helpompia osuuksia on riittävästi.

Luvassa on mielenkiintoisia haasteita kaikentasoisille seikkailijoille! Rastipisteet on huolella suunniteltu tarjoamaan riittävästi haasteita kokeneille suunnistajille ja sopivia tehtäviä aloittelijoille. Tämä on tilaisuutesi testata taitosi ja nauttia luonnon kauneudesta samalla kun kohtaat uusia sykähdyttäviä luontokohteita.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta! Ilmoittaudu mukaan nyt ja valmistaudu unohtumattomaan kokemukseen Suomen parhaissa maastoissa.

Radat sopivat erinomaisesti aloitteleville harrastajille sekä kokeneille Rogaining-ketuille.

Ennakkoilmoittautumiset kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Osallistumisen hintaportaat ovat: 23.6, 14.7. 4.8 Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä kisapäivänä. Mahdolliset joukkuemuutokset voi tehdä vielä kisaa edeltävänä päivänä veloituksetta. Tapahtuman kilpailukutsusta (alla) löytyy lisätietoa.

 Ilmoittautuneet


Useat maastotiedustelut on jo tehty. Karttapaloja, maastokuvia ja muita päivityksiä lisätään sivuille kesän aikana.

Aikataulu

Tapahtuma järjestetään lauantaina 10.8.2024
9.00 - Tapahtumakeskus aukeaa
9.30 - Karttojen jako 
9.30 - 11.00 Reittisuunnittelu
9.00-11.00 Jälki-ilmoittautumismahdollisuus tapahtumakeskuksessa
11.00 - Yhteislähtö
14.00 - 3h jalkasarjan aikaraja
15.00 - 4h mtb sarjan aikaraja
16.00 - 5h jalkasarjan aikaraja
19.00 - 8h jalkasarjan aikaraja
19.30 - Maali sulkeutuu
* palkintojen jaot tulosten selvittyä. 

Kartta

Rogaining erikoiskartta, joka laaditaan tapahtuman rastipisteiden vaatimusten mukaisesti mittakaavaan 1:25 000. Kartan kääntöpuolella on alueen keskeisimmästä osasta suurennus mittakaavaan 1:15000 tai 1:20000. Kartan käyräväli on 5 m. Kartan koko on A3 tai SRA3. Karttamuovi ja irralliset rastimääritteet saa kartanluovutuksen yhteydessä. 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus osoite tarkentuu kilpailuohjeissa.

Suosikaa kimppakyytejä.
Reittisuunnittelu ja tavaransäilytykseen löytyy sisätilat, WC. Kisakeskus kahviloineen palvelee kisapäivänä klo 09:00 alkaen.
Kilpailijoille on kilpailukeskuksessa mahdollisimman kattava huoltopiste koko suorituksen ajan. Tarjoilu tarkentuu kilpailuohjeissa.

Lähialueella on lukuisia mukavia majoitusvaihtoehtoja ja paljon muutakin kokemisen arvoista ohjelmaa. Tutustu esimerkiksi Kemiön nettisivuihin.

Osallistumisen voi myös maksaa liikuntaeduilla.

Toimi seuraavasti: Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@xendurance.fi.
1) Kirjoita sähköpostiin: - Joukkueen nimi - Kilpailun nimi - Sarja - Osallistujan nimi(et) - Maksutapa.
2) Maksa verkko/mobiilimaksulla Smartum, Edenred, ePassi- Etsi ja valitse käyttöpaikaksi: Tour de Roga ja suorita maksu. Saamme tiedon suorituksestanne palveluntarjoajan järjestelmästä. Voit myös maksaa paperillisilla liikuntaseteleillä. Setelit voi postittaa osoitteeseen: Extreme Endurance Athletics ry, Kalaxinite 41, 07320 Jakari. Tai tuoda tapahtumapaikan infoon materiaalinluovutuksen yhteydessä.

Pakolliset varusteet

Joukkueessa tulee olla vähintään yksi puhelin, joka soveltuu kilpailussa käytettävään mobiilileimaukseen. Fillarisarjoissa pakollisena varusteena on myös pyöräilykypärä. Lisäksi suositellaan, että joukkueilla on omat EA-välineet. 

Leimaukset

Leimausjärjestelmä toteutetaan selainpohjaisella ohjelmalla, jota jokainen älypuhelimen käyttäjä voi käyttää. Eli lisävarusteita ei leimaukseen tarvitse. Leimausohje tarkentuu myöhemmin julkaistavassa kilpailuohjeessa. Älypuhelinleimaus mahdollistaa online tulosseurannan, joten matkapuhelimella suoritettu leimausjärjestelmä on luotettava sekä myös turvallinen osallistujien paikantamisen suhteen. Joukkueille suositellaan varapuhelinta, jota voi tarvittaessa käyttää leimauksiin tai vaikka sometukseen:).

Huomioitavaa

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia ja jokainen osallistuu omalla vastuulla. Osallistumismaksun voi siirtää seuraavaan tapahtumaan, kunhan ilmoittaa siirrosta ennen tapahtumapäivää. Osallistumismaksua ei palauteta.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtumaan osallistuvan nimi ja joukkue julkaistaan lähtölistoissa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.
Tapahtuman kisakeskuksessa ja maastossa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei myydä eteenpäin.
Osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään.


Tapahtumaan voi myös osallistua ilman että nimeäsi julkaistaan tulosluetteloihin. Ota siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


Tapahtuman järjestäjä ja mahdollistaja
Vastuullinen järjestäjä on Get Outdoors Oy/Rogaining. Kumppanina ja tapahtuman mahdollistajan toimii kestävyysurheiluun erikoistunut seura Extreme Endurance Athletics ry.
info@xendurance.fi 0407739449 


Ota meihin yhteyttä

TOUR DE ROGA 2024
www.xendurance.fi

0407739449

info@xendurance.fi

@extremeenduranceathletics

Tour de Roga 2024 - Rogaining Xadventure