Tour de Roga 2024 - Rogaining Adventure

 Kotka Roga 29.6 

 TOUR DE ROGA - STAGE 1


29.6 Rogaining Kotka
 Jukola 2026 naapurissa

Tour de Rogan ensimmäinen osakilpailu käydään Kotkan monipuolisissa rannikkomaastoissa.
Sarjat: 2 tunnin jalkasarja, 3 tunnin jalkasarja, 5 tunnin fillarisarja, 5 tunnin sähköfillarisarja, 7 tunnin jalkasarja.

Kilpailualue rajoittuu pohjoisessa Jukola 2026 maastoon ja etelässä Suomenlahden rannikkoon. Kilpailualueella on suurehkoja monimuotoisia metsäalueita ja lukuisia puistomaisia lähimetsiä. Kilpailualuetta rikkoo Itäisimmät Kymijoenhaarat, valtatie 7 sekä taajama-alueet. Kokonaisuus on erittäin otollinen mielenkiintoiselle ja haastavalle Rogaining-elämykselle, luoden kimurantteja reitinvalintoja ja rastinottohaasteita niin jalka- kuin fillarisarjalaisille. Sarjoja on sopivasti kaikentasoisille menijöille. MTB sarjaa venytettiin viiden tunnin mittaiseksi ja jalkasarjan pisin matka on seitsemän tuntia.

Kerää ympärillesi 2-6 hengen tiimi ja lähde seikkailemaan Kouvolan upeaan lähiluontoon. Osallistua voi myös soolona. Lisäksi löytyy oma sarja sähköavusteisille pyörille sekä koirasarja.

Radat sopivat erinomaisesti aloitteleville harrastajille sekä kokeneille Rogaining-ketuille.

Ennakkoilmoittautumiset kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Osallistumisen hintaportaat ovat: 15.5, 31.5, 23.6. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä kisapäivänä. Mahdolliset joukkuemuutokset voi tehdä vielä kisaa edeltävänä päivänä veloituksetta. Tapahtuman kilpailukutsusta löytyy lisätietoa.

 Ilmoittautuneet


Aikataulu

Tapahtuma järjestetään lauantaina 30.6.2024
9.00 - Tapahtumakeskus aukeaa
10.00 - Karttojen jako
10.00 - 12.00 Reittisuunnittelu
9.00-12.00 Jälki-ilmoittautumismahdollisuus tapahtumakeskuksessa
12.00 - Yhteislähtö
14.00 - 2h jalkasarjan aikaraja
16.00 - 4h jalkasarjan aikaraja
17.00 - 5h mtb sarjan aikaraja
19.00 - 7h jalkasarjan aikaraja
19.30 - Maali sulkeutuu

* palkintojen jaot tulosten selvittyä.

Kartta

Rogaining erikoiskartta, joka laaditaan tapahtuman rastipisteiden vaatimusten mukaisesti mittakaavaan 1:25 000. Kartan kääntöpuolella on alueen keskeisimmästä osasta suurennus mittakaavaan 1:15000. Kartan käyräväli on 5 m. Kartan koko on A3 tai SRA3. Karttamuovi ja irralliset rastimääritteet saa kartanluovutuksen yhteydessä. 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus osoite tarkentuu kilpailukutsussa ja kilpailuohjeissa.

Maksuton pysäköinti kilpailukeskuksessa. Suosikaa kimppakyytejä.
Reittisuunnittelu ja tavaransäilytykseen löytyy sisätilat, WC. Kisakeskus kahviloineen palvelee kisapäivänä klo 09:00 alkaen.
Kilpailijoille on kilpailukeskuksessa mahdollisimman kattava huoltopiste koko suorituksen ajan. Tarjoilu tarkentuu kilpailuohjeissa.

Osallistumisen voi myös maksaa liikuntaeduilla.

Toimi seuraavasti: Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@xendurance.fi.
1) Kirjoita sähköpostiin: - Joukkueen nimi - Kilpailun nimi - Sarja - Osallistujan nimi(et) - Maksutapa.
2) Maksa verkko/mobiilimaksulla Smartum, Edenred, ePassi- Etsi ja valitse käyttöpaikaksi: Tour de Roga ja suorita maksu. Saamme tiedon suorituksestanne palveluntarjoajan järjestelmästä. Voit myös maksaa paperillisilla liikuntaseteleillä. Setelit voi postittaa osoitteeseen: Extreme Endurance Athletics ry, Kalaxinite 41, 07320 Jakari. Tai tuoda tapahtumapaikan infoon materiaalinluovutuksen yhteydessä.

Pakolliset varusteet

Joukkueessa tulee olla vähintään yksi puhelin, joka soveltuu kilpailussa käytettävään mobiilileimaukseen. Fillarisarjoissa pakollisena varusteena on myös pyöräilykypärä. Lisäksi suositellaan, että joukkueilla on omat EA-välineet. 

Leimaukset

Leimausjärjestelmä toteutetaan selainpohjaisella ohjelmalla, jota jokainen älypuhelimen käyttäjä voi käyttää. Eli lisävarusteita ei leimaukseen tarvitse. Leimausohje julkaistaan kilpailukutsussa ja kilpailuohjeessa. Älypuhelinleimaus mahdollistaa online tulosseurannan, joten matkapuhelimella suoritettu leimausjärjestelmä on luotettava sekä myös turvallinen osallistujien paikantamisen suhteen. Joukkueille suositellaan varapuhelinta, jota voi tarvittaessa käyttää leimauksiin tai vaikka sometukseen:).

Huomioitavaa

Järjestäjä ei vakuuta osallistujia ja jokainen osallistuu omalla vastuulla. Osallistumismaksun voi siirtää seuraavaan tapahtumaan, kunhan ilmoittaa siirrosta ennen tapahtumapäivää. Osallistumismaksua ei palauteta.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtumaan osallistuvan nimi ja joukkue julkaistaan lähtölistoissa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.
Tapahtuman kisakeskuksessa ja maastossa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei myydä eteenpäin.
Osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään.


Tapahtumaan voi myös osallistua ilman että nimeäsi julkaistaan tulosluetteloihin. Ota siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


Tapahtuman järjestäjä ja mahdollistaja
Vastuullinen järjestäjä on Get Outdoors Oy/Rogaining. Kumppanina ja tapahtuman mahdollistajan toimii kestävyysurheiluun erikoistunut seura Extreme Endurance Athletics ry.
info@xendurance.fi 0407739449 


Ota meihin yhteyttä

TOUR DE ROGA 2024
www.xendurance.fi

0407739449

info@xendurance.fi

@extremeenduranceathletics

Tour de Roga 2024 - Rogaining Xadventure